RECERCA D’UNA APROXIMACIÓ ENTRE EL MÓN DE L’ART I EL SECTOR PRODUCTIU


El projecte pretén, mitjançant la pintura amb vi, fer una aproximació entre el món de l’art i el sector productiu.
S’ha escollit la comarca del Priorat com a marc de referència, on els professionals que s’hi dediquen fan de l’elaboració del vi un acte de creació.
El projecte reunirà diferents artistes de la comarca i de fora per tal d’investigar conjuntament les possibilitats expressives de la pintura amb vi.
Tot aquest procés es farà involucrant diferents entitats i empreses del sector productiu del vi (cellers, D O, productors...)
El resultat pretén ser una mostra gràfica d’aquestes possibilitats d’expressió amb vi que poden ser susceptibles d’exposició.
Tot aquest procés de recerca, investigació i creació es vol canalitzar a través de les xarxes socials que permetran l’intercanvi d’informació dels autors implicats, la participació de les persones interessades i la difusió del projecte a nivell global; és a dir, es crearà una pàgina web específica que incorpori eines web 2.0 per tal de promoure la comunicació i la participació en el projecte.
Els objectius que es volen aconseguir són:
-Investigació de les possibilitats expressives utilitzant vi.
-Creació d’obra gràfica promocionant artistes de la comarca i externs, promovent la seva difusió i participació mitjançant la xarxa.
-Recerca de les possibilitats d’interrelació entre el món de l’art i el sector productiu.

Els autors que intervenen en el projecte són:
Eduard Arranz Bravo - Isabelle Meyer - Jordi Abelló - Nuria Estapé - Josep Barjuan - Miquel Gelabert - Miquel Lligadas - Natalia Sanahuges - Nora López

català | castellano | english
© 2010 Art i vi. Tots els drets reservats. Created by Dortoka disseny