Igual que en el cultiu de la vinya , l'obra artística s'ha de treballar abans; fent les feines que afavoreixin el creixement, eliminin les possibilitat d'agafar malalties, preparin el terreny i l'adobin per tal que el producte sigui excepcional.

Alguns artistes no coneixien a fons les terres del Priorat i se'ls ha convidat a tenir un contacte amb el territori i la seva gent una mica més intens; conèixer i tastar el nostres vins, trepitjar la terra, conversar amb la gent...

Més endavant caldrà conèixer la qualitat del cromatisme dels diferents tipus de vi. Segons la seva criança, la maceració, la varietat del raïm... Hem de posar en comú tots aquests coneixements i practicar amb els diversos mètodes de vehicular aquests pigments: pinzell, degoteig, polvorització, estampació, etc.VISITA DE L'EDUARD ARRANZ BRAVO AL PRIORAT

El passat 19 de juny va visitar el Priorat l'Eduard Arranz Bravo. El celler del Masroig el va obsequiar amb un tast d'un dels seus vins a càrrec d'en Pepito i se li va ensenyar les propostes artístiques que s'han dut a terme als trulls dels celler. L'autor de l'exposició "Èxode", en Jordi Abelló, també participant en el projecte l'Esperit del vi, va comentar la seva obra.
A continuació va visitar l'ermita de les Pinyeres i els cultius de vinya i oliveres dels voltants. Per la tarda ens van trobar a Capçanes amb altres artistes que col•laboraran en el projecte: Noemí Martín, Miquel Lligadas i Josep Barjuan.


VISITA DE LA NORA LÓPEZ AL PRIORAT

El passat 25 de juliol va visitar el Masroig la Nora López, artista argentina que utilitza el vi com a pintura en les seves obres i que col•laborarà en aquest projecte.
© 2010 Art i vi. Tots els drets reservats. Created by Dortoka disseny