El passat 16 d´octubre va tenir lloc la trobada-acció dels artistes que intervenen en el projecte.
Va ser als antics trulls del celler del Masroig on es van habilitar algunes sales per poder realitzar les pintures amb els vins facilitats pels cellers col·laboradors.

La trobada , que es va desenvolupar en un ambient festiu, va durar fins a la tarda i la instal·lació va ser vista per nombroses persones tant del poble com de visitants externs que es van apropar per veure com es podia pintar utilitzant el vi de la comarca.

Durant tota la trobada, en Gerard Marçal ens va delitar amb melodies de saxo i d’altres instruments, fent molt més acollidor i sensible l’entorn.

Van fer acte de presència alguns mitjans de comunicació. Un d’ells va ser TV3 que va emetre la noticia per la nit (minut 26).


La relació dels celler participants i els artistes es va fer per sorteig i va ser aquesta:


EDUARD ARRANZ BRAVO: RONADELLES SL / MAS DE LES VINYES
ISABEL MEYER: CLOSMOGADOR / VINYES ALTAIR
JORDI ABELLO: MAS DE L’ABUNDÀNCIA / BARONIA D'ENTENÇA
JOSEP BARJUAN: VENUS LA UNIVERSAL / AGRICOLA SERRA D'ALMOS
MIQUEL GELABERT: CELLER EL MASROIG / HIDALGO ALBERT
MIQUEL LLIGADAS: FERRER BOBET / PORTAL DEL MONTSANT
NATALIA SANAHUGES: MAS MARTINET / MORLANDA
NORA LÓPEZ MILLÁN: ORTO VINS / LLICORELLA VINS
NURIA ESTAPÉ: FICARIA VINS / LA CONRERIA D'SCALA DEI

Com el vi que va madurant en bota i es va tractant amb els bons criteris dels enòlegs, les obres s´aniran consolidant i adquiriran la forma definitiva en els tallers.

A partir de l´experiència de la trobada, els artistes aniran elaborant la seva obra fins que adopti la forma definitiva per poder-se gaudir.© 2010 Art i vi. Tots els drets reservats. Created by Dortoka disseny